YHTEYSTIEDOT

Iltapäivätoiminta 044 769 4110

Esiopetus 044 797 8602

AJANKOHTAISTA

Tänä lukuvuonna Jyrängön koulussa opiskelee 1.-6. -luokilla 9 opetusryhmää viime lukuvuoden tapaan. Lisäksi koulussa toimii esiopetusryhmä.

Koulun lukuvuositiedotteet löytyvät Wilman pysyvistä tiedotteista. Niistä saat tarkempaa tietoa koulumme käytänteistä, toimintamalleista, oppilashuollosta jne.

Suosittelemme, että liityt Facebook –sivujemme seuraajaksi osoitteessa http://www.facebook.com/jyrangonkoulu. Päivitämme Facebook –sivuillemme lukuvuoden aikana kuvia ja tunnelmia Jyrängön koulun arjesta ja juhlista.

Seuraavassa lyhyesti ensimmäisen kouluviikon aikatauluista

• Maanantaina 12.8. klo 9.00-11.50
  • Tiistaina 13.8. koulupäivä on klo 8.00-11.50
  • Ti 13.8. klo 18.00 on 1.-luokkalaisten huoltajille suunnattu vanhempainilta Jyrängön koululla.
  • Keskiviikosta 14.8. eteenpäin siirrymme lukujärjestyksien mukaiseen ohjelmaan.

Oppilaille jaetaan maanantaina paperiset lukujärjestykset. Lisäksi lukujärjestykset löytyvät Wilmasta.

Intoa ja menestystä lukuvuoden koulutyöhön!

Kimmo Nykänen
rehtori

KOULUMME ARVOPERUSTA

Koulumme opetus- ja kasvatustyön tavoitteet tiivistyvät viiteen näkökulmaan:

• yhteisöllisyys
  • hyvinvointi
  • toiminnallisuus
  • perustaidot
  • turvallisuus

Haluamme nähdä koulumme oppilaat aktiivisina, toiminnallisina, liikkuvina, osallistuvina ja yhteistyötaitoisina kansalaisina. Koulumme kasvatuksen arvopohjan mukaisesti osana perusopetusta koulussamme järjestetään oppilaskunta-, välitunti-, kummioppilas- ja kerhotoimintaa.

Lähtökohtanamme ovat erilaisten oppijoiden tarpeet sekä fyysinen ja psyykkinen turvallisuus. Kiinnitämme huomiota erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden opetusjärjestelyihin ja tukitoimiin sekä edistyneempien oppilaiden opetuksen eriyttämiseen koulunkäynnin mielekkyyden ylläpitämiseksi.

Korostamme yhteisöllisyyttä koulun arjessa ja erilaisissa tapahtumissa. Haluamme, että koulussamme on tilaa lasten mielipiteille, osallisuudelle ja toiminnalle.

Painotamme koulussamme liikunta- ja terveyskasvatusta osana muuta opetusta. Pyrimme omaehtoisen ja ohjatun liikkumisen avulla mm. kehittämään lasten oppimisvalmiuksia.

Koulumme tapa toimia on saanut palkintoja monelta eri taholta:

• Vuoden Terveysteko 2019 Suomessa
  • Euroopan komission #BeActive Education -kilpailun voittaja 2018