Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoimintaan osallistuville koululaisille tarjotaan lasten tarpeista lähtevää turvallista, monipuolista ja virkistävää toimintaa koulupäivien jälkeen. Aamutoimintaa järjestetään tarpeen ja resurssien mukaan.

Toiminnassa hyväksytään oma ja toisten erilaisuus, oikeudenmukaisuus ja yksilöllisyys sekä huomioidaan perheiden arvot. Eri yhteistyötahojen kanssa vuorovaikutus on sujuvaa.

Haku toimintaan

Iltapäivätoimintaan haetaan helmikuussa samaan aikaan kuin kouluun ja esiopetukseen. Myöhemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon, jos paikkoja vapautuu.

Haun alkamisesta tiedotetaan verkkosivujen Ajankohtaiset-osiossa.

Haku iltapäivätoimintaan
1.-2.-luokkalaiset ja erityisen tuen oppilaat voivat hakea perusopetuslain mukaiseen iltapäivätoimintaan. Iltapäivätoimintapaikka pyritään myöntämään kaikille toimintaan määräajassa (viikolla 7) hakeville 1. luokan oppilaille.

Iltapäivätoimintaan haetaan ensisijaisesti Wilma-järjestelmän kautta; Wilman hakulomake on auki viikolla 7. Varsinaisen hakuajan ulkopuolella I
ltapäivätoimimintapaikkaa voi hakea sähköisesti verkossa tai tulostettavalla lomakkeella. Tulostettu lomake palautetaan ko. koulunrehtorille.
* Hae iltapäivätoimintapaikkaa sähköisesti verkossä näin: klikkaa sivun oikeassa reunassa olevaa linkkiä

Aamu- ja iltapäivätoiminnan yhteyshenkilöt lv. 2019-2020

Eka- ja tokaluokkalaisille tarkoitettua aamu- ja iltapäivätoimintaa Heinolassa järjestävät Heinolan kaupungin opetus- ja koulutuspalvelut. Toiminnan koordinaattorina toimii Hannele Hiltunen. Käytännön toiminnasta vastaavat Myllyojan, Vierumäen, Kirkonkylän, Lusin, Jyrängön ja Kailaan koulujen rehtorit.