lltapäivätoiminta Kailaan koulussa

Koulussamme toimii iltapäiväkerho eka- ja tokaluokkalaisille. Kerho toimii päivittäin klo 12.00-16.00 koulun tiloissa tiloissa. Kaksi luokkaa on kalustettu iltapäivätoiminnan tarpeisiin. Kerhosta vastaa Päivi Laisi. Lisäksi ohjaajina toimivat Mia-Mari Lahti, Mervi Meriläinen ja Iiris Rainio.

Tammikuusta 2018 myös TAO- luokkien oppilaiden iltapäivätoiminta siirtyi Kailaan koululle toimintakeskuksesta. Kaikki IP:ssä toimivat lapset ja aikuiset toimivat yhdessä päivittäin.

Iltapäivätoiminnan ensisijainen yhteysnumero on 044 469 4261: tähän numeroon akuutit asiat.

ip.png

Haku toimintaan

Iltapäivätoimintaan haetaan helmikuussa samaan aikaan kuin kouluuun ja esiopetukseen. Myöhemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon, jos paikkoja vapautuu.

Haun alkamisesta tiedotetaan verkkosivujen Ajankohtaiset-osiossa.

Sähköinen lomake iltapäivätoimintaan hakemiseen
Sähköinen iltapäivätoiminnan irtisanominen