Kerhotoiminta 2018-2019

Kerhotoiminta on vielä suunniteilla. Tavoitteena on lisätä myös koulun oman henkilökunnan järjestämiä kerhoja. Suurin osa kerhotoiminnasta on tarkoitus toteuttaa periodimaisesti esim neljän kerhokerran jaksoissa. Pyritään kuulemaan oppilaiden toiveita kerhojen suhteen

Maksullista iltapäivätoimintaa järjestetään 1.- ja 2.- luokkalaisille koululla heti koulupäivän päätyttyä klo 12 - 16.30. Kerhon ohjaajina toimivat koulunkäyntiavustajat Kirsi Valjakka ja Sari Jussila. Tätä kerhopaikkaa pitää hakea erikseen.

3.-6. - luokkalaisille on tarjolla Heinolan nuorisopalvelujen järjestämää iltapäivätoimintaa koulun nuorisotilassa. Ohjauksesta vastaa Virpi Rae. Toiminta on oppilaille maksutonta.
Tila on ohjatussa kerhokäytössä seuraavasti:ma 12-16
ke 12-16
to 12-16

3-6 - luokkalaisille oppilaille tarkoitettu Seikkailukerho toimii maanantaisin klo 14-16 Klo 14.00 kokoonnutaan Kirkonkylän koulun piha-alueelle, josta lähdetään yhdessä seikkailulle lähimaastoihin! Luvassa maastopelejä ja hauskaa yhdessäoloa. Seikkailukerho on maksuton eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerhonohjaajana toimii nuoriso-ohjaaja Emmi Hituri. Seikkailukerho kokoontuu ensimmäisen kerran ensi maanantaina 19.8. Tervetuloa!