Tapaturman sattuessa

Tapaturma on äkillinen, ulkoinen ja ruumiinvamman aiheuttava tapahtuma, joka sattuu vakuutetun tahtomatta.

Vakuutus on voimassa opetussuunnitelman mukaisessa toiminnassa ja koulumatkoilla (mikäli oppilas poistuu luvatta koulun alueelta, poistuu hän myös vakuutuksen piiristä).

2.1.2017 alkaen Heinolan kaupungin koulutapaturmavakuutukset ovat If-vakuutusyhtiössä, jossa korvauskäytäntö on seuraava:

Tapaturmasta aiheutuneet kulut tulee ensin itse maksaa ja hakea niistä mahdollisesti saatavat Kela-korvaukset, jonka jälkeen Kela-korvauksien ulkopuolelle jäävistä kuluista huoltajat voivat hakea korvausta maksamistaan kuluista tai matkakuluista sähköisesti osoitteessa: www.if.fi/internetplus. Vakuutustunnus on SP0001237554.

Lisätietoa saa sähköpostitse osoitteesta: personalclaims@if.fi
TAI puhelimitse numerosta 010 191715. Kulutositteet toimitetaan vain tarvittaessa.

Lisätietoja vakuutusasioissa voi kysyä myös Eija Launialta (opetus- ja koulutuspalvelut) puh. 044 797 7020.