Opetus

logo1_4v.jpg

Myllyojan koulun pitkän aikavälin kehittämiskohde on TAITAVA-koulu. Koululla työstetään toimintamalleja sekä rakenteita tukemaan taito- ja taideaineopetusta/oppimista. Taito- ja taideaineita ovat kuvataide, käsityö, musiikki ja liikunta. Pyrkimyksenämme on kehittää edelleen kouluamme suuntaan, jossa taito- ja taideaineet linkittyen muihin oppiaineisiin tukevat vielä tehokkaammin oppilaan oppimista ja kasvua. Teemme suunnitelmallista sekä tavoitteellista työtä kohti taitavaa taito- ja taideainekoulua.
TAITAVA-koulun toimintamalleja normaalien oppituntien lisäksi ovat mm. pajaviikot, asiantuntijavierailut, opintoretket, näyttelyt ja välituntikerhot.
Oppilaille tarjotaan opintoretkiä näyttelyihin, gallerioihin, museoihin, konsertteihin sekä erilaisiin liikuntatapahtumiin.
TAITAVA-koulu painotuksemme näkyy myös monialaisten oppimiskokonaisuuksien toteuttamisessa.
WP_20150420_011.jpg