3A/3TO liikuntasuunnitelma, syksy 2018

LIIKUNTASUUNNITELMA, syksy 2018

3A/3TO-luokka ti klo 12.30-14 (Vesa/Janne) ja pe klo 10-10.50 (Vesa, Riikka)

(perjantain tunnit pääsääntöisesti koululla/lähistöllä).

Viikko

Laji

Muuta huomioitavaa

ti: yleisurheilu urheilukentällä vko 34-37

pe: kuntoliikunta/juoksu/hypyt

Ulkoliikuntavarusteet vk 34-37 + juoksemiseen ja hyppäämiseen soveltuvat kengät.

ti: yleisurheilu

pe: kuntoliikunta/juoksu/hypyt

ti: yleisurheilu

pe: pihapelit – ja leikit

ti: yu

pe: pihapelit – ja leikit

ti: frisbee -golf

pe: jalkapallo

Kippasuo

ti: frisbee -golf

pe: jalkapallo

Kippasuo

ti: maastoilu (fillari, sccot, kävely)

pe: jalkapallo

Maastoilut raviradan maastossa.

ti: suunnistus ja pihapelit

pe :kuntoliikunta

Koulun piha/lähistö

ti: suunnistus ja pihapelit

pe: kuntoliikunta

Koulun piha/lähistö

SYYSLOMA

• Ulkoliikuntatunneille pukeudutaan sään mukaisesti. Oppilaalla tulee olla joustava asu, esim. verkkarit, t-paita, huppari tms. ja kiristettävät urheiluun sopivat kengät (lenkkarit).
  • Sisäliikuntatunneilla oppilaalla tulee olla joustava asu, esim. shortsit/verkkarit, t-paita ja sisäpelikengät tai tossut - ei sama vaatetus, kuin oppitunneilla.
  • Liikkatuntien varusteisiin kuuluu myös pyyhe: sisäliikuntatunnin jälkeen käydään AINA suihkussa – vähintään kainalo-, käsi- ja kasvopesulla.
  • Mikäli oppilaalla ei ole asianmukaisia liikuntavarusteita, hän ei osallistu liikuntatunneille vaan työskentelee valvotusti muualla.
  • Oppilaalla tulee olla myös luisteluun ja hiihtoon tarvittavat välineet (koululla on muutama lainaväline) sekä uimahallin kelpuuttama uima-asu.
  • Oppilaat harjoittelevat luistinten nauhojen sitomisen kotona vanhempiensa kanssa. Kannattaa ruveta vähitellen hankkimaan sopivia luistimia ja myöhemmin sama juttu suksien kanssa.
  • Mikäli oppilas ei voi sairauden tai vamman vuoksi osallistua liikuntatunnille, vaikka osallistuukin muuhun opetukseen, hänellä tulee olla huoltajan lyhyt selvitys esteestä.
  • Huoltajan tulee ilmoittaa liikunnanopettajalle myös muista liikuntarajoitteista  (esim. allergiat, astma tms.) oppilaan turvallisuuden vuoksi.
  • Jos haluatte, että oppilas pääsee liikuntatunnilta (paikka eri kuin koulu) suoraan kotiin, niin hänellä tulee olla tästä huoltajan kirjallinen lupa ilmoitettuna minulle (viesti Wilmaan).

Vesa Nykänen Janne Toivanen