Näin huoltaja voi hakea korvausta maksamistaan kuluista

2.1.2017 alkaen Heinolan kaupungin koulutapaturmavakuutukset ovat If-vakuutusyhtiössä, jossa korvauskäytäntö on seuraava:

Tapaturmasta aiheutuneet kulut tulee ensin itse maksaa ja hakea niistä mahdollisesti saatavat Kela-korvaukset, jonka jälkeen Kela-korvauksien ulkopuolelle jäävistä kuluista huoltajat voivat hakea korvausta maksamistaan kuluista tai matkakuluista sähköisesti osoitteessa: www.if.fi/internetplus. Vakuutustunnus on SP0001237554.

Vakuutusehtojen mukaan korvataan lääkärihoitoa edellyttävän tapaturman yhdeydessä käytössä rikkoutuneiden silmälasien, kuulokojeen, hammasproteesin ja turvakypärän korjauskustannukset tai jos korjaaminen on mahdotonta, entistä vastaavan hankintakustannukset.

Lisätietoa saa sähköpostitse osoitteesta:
personalclaims@if.fi
TAI
puhelimitse numerosta 010 191715. Kulutositteet toimitetaan vain tarvittaessa.

Lisätietoja vakuutusasioissa voi kysyä myös Eija Launialta (opetus- ja koulutuspalvelut) puh. 044 797 7020.